Leuke vriendschap met een vrouw

Hallo Dames. Ik ben een 43-jarige dame uit het Zottegemse die op zoek is naar een hele fijne dame om een vriendschap mee op te bouwen. Een vriendschap waar ook plaats is voor intieme momenten. Ik ben gehuwd en mijn man is hier volledig van op de hoogte!
Graag enkel serieuze reacties aub.
Groetjes
Clair

toffe volslanke vriendin gezocht 50 +

Hey ik ben een volslanke vrouw en met mede weten van mijn man zoek ik nu een vriendin even waardige vriendin, voor een gezellige babbel of een leuke film, of als het klikt dat beetje meer. Ik zoek een vriendin in de stad of rand gemeente van Antwerpen. Als je dit je aantrekt laat maar iets weten.

Vriendin met tikkeltje meer

Ben je een dame die ook op zoek is naar die ene vriendin voor tikkeltje meer?
Ik ben een 42 jarige dame, bruin haar met wat rondingen. Ik ben mama, echtgenote en vooral 100%bi.

Mijn man en ik zitten al een tijdje in het milieu maar voor mezelf ben ik op zoek naar een dame die bi is of bi schiering zonder dat er altijd een man
aan te pas moet komen.

Bent u uit de regio en bi of bi schiering en zegt u “ja, lijkt me wel wat”...

Let op, het gaat hier puur om vrouw/vrouw. Gelieve mij dus NIET te contacteren voor een trio met uw partner.

Xxxx

Verborgen verlangen

Het lijkt wel onmogelijk te vinden met al de fakers die online verschijnen maar toch waag ik nog eens een poging. Dit jaar ben ik zowaar 40 jaar geworden, reeds 20 jaar heb ik hetzelfde verborgen verlangen en dat is een spannende avond met een leuke vrouw. Ikzelf ben een niet onknappe blonde verschijning dat heel veel belang hecht aan hygiëne. Dames die hetzelfde verlangen hebben, aarzel niet mij te contacteren met een foto krijg je steeds reactie terug. Hopelijk tot snel.

Ontdekking

Ik ben een vrouw van 28 die me reeds enige tijd enorm aangetrokken voelt tot vrouwen. Dankzij mijn relatie reeds enkele mooie ervaringen rijker, nu wil ik echter is alleen op exploratie. Mijn partner is volledig op de hoogte, maar zal niet kijken/deelnemen. Ik ben op zoek naar een leuke vrouw (tot 45 jaar) die mij wat kneepjes kan leren. Looks zijn niet het belangrijkste, een klik wel! Dus stuur me een mailtje met wat uitleg over jezelf en een foto (mag onherkenbaar). Looking forward! X

Vriendin met dat beetje meer

Ik ben een vrouw van 45 jaar, 1m 62,slank,lang bruin haar en ben een roker. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 40 en 50 jaar die net als ik iemand zoek om samen een terras te doen ,shoppen, veel en goed mee kan praten maar ook samen een sauna, elkaar massages kunnen geven, een bad nemen enz...dus eigenlijk een goede vriendin met een erotisch kantje. Ik zit in een relatie maar mijn man is hier van op de hoogte.
Ik woon in Oostende dús liefst ook íemand díe niet veraf woont. Enkel realties met foto worden beantwoord. Geen fakers aub.

Intieme langdurige connectie met dame

Dag dames, ik fantaseer al langer over intimiteit met vrouwen. Een vriendin om ook intiem mee te zijn, meer evengoed mee the shoppen, te gaan stappen een koffietje drinken en te tetteren. Ik zit zelf in een relatie met een man, en hij weet dat ik oov erlag naar een vrouw, gunt me die vrijheid. Ben zelf slank en eerder groot, 174 cm, 59kg, blmauwe ogen, lang blond haar (ik beschrijf me even want om beroepsreden durf ik hier geen foto te plaatsen)... Zelf val ik op fysiek sterke (ik word graag opgetild en gedragen tijdens intieme momenten), eerder stoere vrouwen (ik ben eerder onderdanig van nature), maar wie weet verleg ik grenzen. Niet reageren indien louter éénmalig seskcontact, ik wil meer en diepere connectie.

Toffe BI vrouw

Ik ben een slanke BI vrouw 172-60-C. Een beetje een rare oproep maar ik meen het echt! Ik zoek een slanke BI vrouw voor een vaste relatie met mijn ex-man en die tevens mijn vaste vriendin kan zijn. Een spannende 3 hoeks relatie op lange termijn. Garantie op een fijn zorgenloos leventje. Mijn ex is een knappe man met de schaapjes op het drooge. Dus een luxe leventje met veel vakanties, uitstapjes, etentjes, ... waar ik een plaatsje in heb zonder jullie dagelijks leven te verstoren. Als je vragen hebt bij dit rare voorstel kunnen we met 3 iets gaan drinken om te verduidelijken en om fake uit te sluiten. Hopelijk vinden we degene die wil genieten van een zalig leventje.

Speelmaatje

Hey daar,k ben op zoek naar een leuk speelmaatje.geen babbelaars maar doeners!En ook geen fakers/mannen/koppels
Leeftijd: 30j-50j

Verassingscadeau

Hi, ik ben een leuke spontane bischierige meid op zoek naar een idem meid om samen een leuke avontuur te beleven als cadeau voor mijn lieve man. Vrouw staat hier centraal uiteraard en heeft geen probleem om show te geven voor mijn kijkende man. Meer mag eventueel maar is zeker geen must.
Dit zou de ideale verassingscadeau zijn van mij voor hem.
Ben jij die leuke meid e-mail mij dan asap met wat info over jou alsook indien mogelijk een recente foto.
Ik stuur dan met plezier een recente foto van mij en hem terug.
Wederzijds respect is hier heel belangrijk.
Ik zie je e-mail graag tegemoet lieve meid.
Tot binnenkort...
Veel liefs x

Pagina's