Wil jij me vergezellen naar parenclub?

Ben dame van 41 en zou zo graag met enkele dames naar Shivaz gaan te Gent...
Ben je vrouw van koppel en wil je samen... geen probleem maar wil absoluut wat speeltijd onder de dames...
Voel je je aangesproken om aanstaande zaterdag af te spreken... stuur foto van jezelf en antwoord je zeker terug... liefs Leen

Vrouwenfun

Een jonge open minded girl is opzoek naar een andere meid/vrouw die samen met mij wil genieten van elkaar. Zelf heb ik geen ervaring maar soms kriebelt het eens om te weten hoe het is om samen met een vrouw te genieten. Welke lieve vrouw/meisje wil een leuke tijd beleven?

vriendin gezocht

Hallo ik ben Vicky 31 jaar en ... nja getrouwd.
is mijn eerste keer dat ik hier kom.
ik fantaseer al langer naar een eerste vr-vr ervaring. maar wist niet hoe ik zoiets moest zoeken. ik wil eerst elkaar goed leren kennen via internet. en dan ooit eens afspreken. daarna zien we nog wel.

groetjes Vicky

Een leuke vriendin gezocht van 50+

Hey ik ben een volslanke getrouwde vrouw, mijn man is op de hoogte. Ik zoek een leuke vriendin met dat tikje meer als het klikt. Wat ik zoek is een vriendin die van een leuke babbel houd, is gaan shoppen of een film meepakken in de bioscoop. Als je dit je aanspreekt laat maar iets weten. Lieve groetjes en tot gauw.

Bivrouw 50 jaar zoekt bivrouw 40 - 50 jaar omgeving west en oostvlaandeten

Vrouw 50 jaar zoekt bi vrouw van 40 -50 jaar omgeving west en oostvlaanderen

Los jij mijn verlangens in?

Hey ladies,

Ik ben een hoogopgeleide vrouw die er al lang van fantaseert om intieme momenten te beleven met een andere vrouw. Zelf ben ik een vrouwelijk type, normaal gebouwd, heb lang, bruin haar en grote, natuurlijke borsten. Mijn droomvrouw? Een mollig, vrouwelijk, type, met lang, blond (liefst golvend of krullend) haar, outgoing, en iemand die positief in het leven staat (een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd - maar ook diepzinnige gesprekken schuw ik zeker niet).
Herken jij jezelf hierin? Dan hoop ik dat we elkaar snel ontmoeten! Xxx

Samen genieten xx

Ik zoek een licht dominante vrouw om samen te genieten.
Geen extreme dingen, gewoon samen genieten van mekaar...
Weet jij wat je wel en niet wil, ben je een tikkeltje dominant en geniet je graag met een vrouw...geef een seintje !
Graag reactie met foto.

Ik kan afspreken op maandag 18/3..

ik zoek ...

Hey ladies, ik ben een goeduitziende verzorgde v42,single en ben super benieuwd om samen met een leuke vrouw af te spreken en samen op ontdekking te gaan. ik zoek een leuke vrouw tussen 30-55 jaar verzorgd normaal gebouwd en die het fijn zou vinden om samen eens af te spreken en er een leuke dag van te maken. indien intresse stuur gerust een mailtje MET foto,zonder foto geen reactie.GEEN mannen ! groetjes

Friends

Ik ben al een tijdje opzoek naar een lieve vriendin , indien de klik er is voor meer , ik heb al een beetje ervaring en ben bi in een relatie met een man maar deze weet hiervan en laat mij gewoon mezelf zijn , het is zeker niet de bedoeling dat deze mee in beeld komt , ik zoek dus eigenlijk een nieuwe hartsvriendin waar ik alles mee kan delen , ik zelf ben een heel zachtaardig persoon maar wel correct indien ik iets niet leuk vind zeg ik dit ook ! Herken jij jezelf hierin en ben je open minded net als ik
Reageer dan zeker , mannen gelieve u te onthouden

Eerste keer

Hoi
Ben maja. 40 jarige op zoek naar jonge vrouw voor mijn eerste vr vr ontmoeting en dit met medeweten van echtgenoot. Hier iemand zacht, lief en eerlijk.
Gr maja

Pagina's