Object van Lust (vr)

Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.

Primal zoekt prey

Dominante primal (m) zoekt prey (enkel v) om volledig en taboeloos als neukvlees te gebruiken

Taboeloze ALL-IN slavin(nen) gezocht voor TOTAALGE(MIS)BRUIK

Ik zoek een All-In slavin-slet-hoer (of > 1) voor extreem “TOTAALgebruik”. Een slavin-slet-hoer die de Meester op alle mogelijke manieren kan gebruiken en misbruiken. We bespreken vooraf wat kan en niet. Kernwoorden zijn o.a. : dominantie, gehoorzaamheid, onderdanigheid, afstraffing, pijn & genot, tease & please, tease & denial, edging & pegging, milking, fetishes (plassex, voetjes …), spuug, sperma, squirting, masturbatie, exhibitionisme, dienen, BDSM, SM, electro, orale/vaginale/anale (+bescherming!), “bewerking” van kut(lippen), kontgat en tepels, face- cunt- en assslapping, spanking, fisting, naalden, punishment corner, maar ook FWB, massages, wellness …. Ik beschik over attributen en “behandelingstafel”. Veiligheid, hygiëne, respect, disretie en vertrouwen zijn prioritair. Ik zoek ENKEL een SLAVIN (GEEN man, Tv,Ts,Tg, koppel!!). Dit is een eerlijke oproep. Reacties graag met foto(‘s)! Je draagt GEEN tattoos, piercings, lipstick. WEL hoge hakken en parfum

Plasseks

Ik zoek voor deze avond 1 of 2 personen die mij onder wil plassen en ook in mijn mond. Graag zou ik ook aan een ongewassen pik(ken) en kont(en) willen zuigen en likken. Ook wordt ik ook graag bare geneukt. Dit vanaf 21.00 uur en ik kan enkel ontvangen. 64/165/98. Indien je andere wensen hebt laat maar iets weten.

Wie doet BDSM materiaal weg?

Heb je nog bdsm materiaal liggen dat je niet meer gebruikt of teveel hebt en dat weg mag? Ik heb interesse dan.

Op zoek naar dominante/arrogante gasten

Wie kan vnvd slaafje gebruiken?

40 m81 80kg

Kan ook als huishoudslaafje

Geen 60+

Graag totale vernedering en onderwerping

Reukje

Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, en moet van haar een vast vriendje zoeken die soms eens seks nodig heeft, en dan bij haar daarvoor terecht zou kunnen. Hoeft geen lange hete beurt te zijn, eerder korte bezoekjes waarbij zij haar gewoon zet of legt hoe jij het wil, en het gewoon toelaat, enkel voor jouw genot. Haar likken kan, pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Wat ze wel leuk vindt, is dat het iemand zou zijn die luiers draagt, en naar plas ruikt, of graag ongewassen komt met een reukje vanonder. Dit eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik waarschijnlijk erna ook met haar intiem zou zijn

Soft BDSM gezocht

Ik ben senior bi en Bottom ,soms crossdresser,geen trav, dus geen pruik of make up of heels, ik heb een korte snor,ik draag graag lingerie met eventueel kort kleedje of kort rokje, kan ook wel puur natuur voor wie dat wil,niet roker,62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal,ik laat mij graag doen door 55+, graag soft bdsm, veel kan en mag, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.

Meester biedt jonge sub aan

Via deze weg ga ik als Meester op zoek naar een man (oudere) om ons te ontvangen voor een echte roleplay. Hierbij biedt ik mijn jonge vrouwelijke sub aan. Weet dat wij enkel oudere mannen zoeken tss de 40 en 70 die meegaan in onze roleplay. Wij verplaatsen en kunnen soms ook ontvangen. Gelieve enkel te reageren indien ernstig, geen marginale toestanden maar mensen die enig niveau hebben. Zij is knappe jongedame die haar onderdanigheid voor de 1ste keer wil delen buiten haar comfortzone. Reageer met info over jezelf.

plass op mij

hey ik zoek iemand onder 30 voor eens op mij te plassen

Pagina's