Leuk aaibaar subje (v) gezocht

Deze ervaren bdsm-er kijkt na een bdsm-pauze opnieuw uit naar een leuke, aaibare jongedame (+17) die vanuit haar sluimerende onderdanigheidsgevoelens langzaamaan, volgens haar eigen ritme, opgenomen wil worden in de magie van onderdanigheid en bdsm; een confrontatie met de machteloosheid van zowel mentale als fysieke gebondenheid en de sensualiteit, lust en erotiek die ermee verbonden is, aangevuld door een seksualiteit die betracht deze prikkels te accentueren en te verdiepen. Geen seksuele gemeenschap, want dat mishandelt voor mij de schoonheid van deze beleving.

Ikzelf ben een rustig, good-looking, mystiek-filosofisch laat-50iger met een wat te hoge bmi en een bdsm-dominant trekje, met een zwak voor de combinatie van bdsm en een toffe jonge vrouw die me kan bekoren, die het leuk vindt iemand met onderdanigheidsgevoelens te begeleiden doorheen de eerste kennismakingen met deze wondere wereld en samen verder op ontdekkingstocht te gaan in bdsm-land. Mijn grootste genot is jouw genot en de uitstraling daarvan doorheen je hele wezen.

Je bent bereid om je -binnen de door jou gestelde grenzen- tijdens onze ontmoetingen in mijn aangename (bdsm-)ruimte te onderwerpen aan een bdsm die van jou verlangt dat doorheen jouw overgave aan de vele bdsm-aspecten je aanwezigheid en aanblik steeds een streling zijn voor oog en zinnen. Daaruit vloeit ook wel voort dat het visueel-lichamelijke naast het menselijk-innerlijke een toch wel zekere rol speelt; ik heb het voor jong-vrouwelijk, goed-ogend, en eerder slank.

Hoofdbetrachting van deze bdsm-beleving is samen te genieten van mekaar door de wederzijdse wil daartoe en door een dito respect, met een open geest voor de wensen en verlangens van de ander binnen de overeengekomen grenzen. Je wordt daarbij begeleid met (bdsm-)ervaring en respect voor zowel het innerlijke als het uiterlijke, en nodige nazorg wordt verzekerd wanneer nodig. Wederzijdse discretie is een vereiste.

Spreekt dit jou aan, reageer dan graag zodat we verder kennis kunnen maken en zien of we voor mekaar wat kunnen betekenen ...

slaaf beschikbaar

slaaf in relatie waar ik dit niet kwijt kan. Elke vrijdag gans de dag beschikbaar, zoekt meesteres, meester of dominant koppel voor veel zuig en likwerk, plas, enz ..
Zoek vast contact in de regio gent zelzate

Knap mixt Koppel waarvan man slaafje is zoekt onderdanig koppel

Hey, wij zoeken een knap en onderdanig koppel om de wensen van mijn Zwarte Meesteres te voldoen, ik de man, haar slaaf doe mee als onderdanige, zweepslagen, tepelklemmen, bevelen opvolgen alles in een rustige en geile sfeer, enkel voor jonge koppels en geen mannen alleen, foto vereist, kunnen ontvangen in klassevol kader, wij staan op een perfecte hygiëne en geschoren zijn is een must.

Man zoekt relatie

Deze strenge man zoekt een relatie met een slet

Dominante man zoekt dame

Slanke, aantrekkelijke, gehuwde man zoekt dame +18 j voor onderwerping en opwindende spelletjes met wederzijds respect. Regio west-en oost-vlaanderen

Knap met Koppel waarvan man slaafje is zoekt onderdanig koppel

Hey, wij zoeken een knap en onderdanig koppel om de wensen van mijn Zwarte Meesteres te voldoen, ik de man, haar slaaf doe mee als onderdanige, zweepslagen, tepelklemmen, bevelen opvolgen alles in een rustige en geile sfeer, enkel voor jonge koppels en geen mannen alleen, foto vereist, kunnen ontvangen in klassevol kader, wij staan op een perfecte hygiëne en geschoren zijn is een must.

Op zoek naar sportieve openminded vrouwelijke fwb

Als leuke sportieve, goedlachse en avontuurlijk man op zoek naar een avontuurlijk en sportieve goeduitziende vrouw.

Om samen te mountainbiken, zwemmen of tal van andere activiteiten waarbij bij wederzijdse klik een kinky tussenpauze kan ingelast worden.

Single vrouw of in een relatie is voor mezelf niet belangrijk. Spontaan, goedlachs, sportief en een ontdeugende mindset wel. Discretie, vertrouwen, fun en hygiëne verzekerd.

Mocht je twijfelen of getriggerd zijn door deze iets uitzonderlijke advertentie dan mag je zeker reageren.
Leuke sportieve momenten verzekerd met, al zeg ik het zelf, een fijne aangename man.

Vrijblijvende kennismaking en foto's kan zonder probleem.

Alvast vele groetjes uit regio Gent-Waregem,
K.

taboel.slaaf Zoekt Vaste Meester Die me Ook Verhuurd voor Harde Dominantie

bi slaaf Wil zijn geest en lijf aan Vaste Meester geven voor Wekelijkse of meerdere dagen om mijn onderdanige Verslaving van Harde SM Door Meester in handen te geven,Meester die zelf over Nodige SM Materiaal Bezit om afgehaald te worden en weergebracht te worden,me uit te lenen Aan Anderen,gang bangs,SM avonden,mijn lijf en geest te Verhuren en zelf geen inzeg heb,u Beslist wat er met mijn lijf dient gedaan te worden,Zware Lijfstraffen,Zweep,Canning,cbt,bondage,ketening,opsluiting,Iedereen aan wie ik word verhuurd moet ondergaan wat Hun Wensen Zijn en De uwe Meester.heb lange ervaring.ik hoop deze droom werkelijkheid te maken.Indien Interesse Af te Spreken.

Onderdanige (onervaren) vrouw, type buurmeisje gezocht (verlegen type mag ook)

Hey daar, ik ben een dominante man die respect en vertrouwen erg belangrijk vind. Wie zoek ik, wel van uiterlijk een normale vrouw, laat ons zeggen the girl nextdoor maar met een speciaal onderdanig kantje! (Ben je onervaren of verlegen geen probleem, we bouwen alles op, je moet alleen een beetje durf hebben) verder heb jij dus onderdanige gevoelens, verlangens, fantasieen. Je wil de controle graag uit handen geven, je dominant plezieren, je grenzen leren kennen en je fantasieen omzetten, alles vooral lustgericht (vastbinden, facesitting, keuring, dresscode, opdrachtjes, anaal,....zijn maar enkele voorbeelden) wel ben jij die normale dame reageer dan en dan kunnen we samen aan dit avontuur beginnen,.... welke vrouw heeft interesse? Tot zo

Phone of skype

Hoi, welke dame, meid zou ik eens eenmalig anoniem mogen bellen? Ik zou graag voor u klaarkomen, u mag me opdrachtjes geven of bevelen... Het moet niet lang duren, ik kom wanneer u het wil! Ev anoniem Skypen? Mvg Stef

Pagina's