Leuk aaibaar subje (v) gezocht

Deze ervaren bdsm-er kijkt na een bdsm-pauze opnieuw uit naar een leuke, aaibare jongedame (+17) die vanuit haar sluimerende onderdanigheidsgevoelens langzaamaan, volgens haar eigen ritme, opgenomen wil worden in de magie van onderdanigheid en bdsm; een confrontatie met de machteloosheid van zowel mentale als fysieke gebondenheid en de sensualiteit, lust en erotiek die ermee verbonden is, aangevuld door een seksualiteit die betracht deze prikkels te accentueren en te verdiepen. Geen seksuele gemeenschap, want dat mishandelt voor mij de schoonheid van deze beleving.

Ikzelf ben een rustig, good-looking, mystiek-filosofisch laat-50iger met een wat te hoge bmi en een bdsm-dominant trekje, met een zwak voor de combinatie van bdsm en een toffe jonge vrouw die me kan bekoren, die het leuk vindt iemand met onderdanigheidsgevoelens te begeleiden doorheen de eerste kennismakingen met deze wondere wereld en samen verder op ontdekkingstocht te gaan in bdsm-land. Mijn grootste genot is jouw genot en de uitstraling daarvan doorheen je hele wezen.

Je bent bereid om je -binnen de door jou gestelde grenzen- tijdens onze ontmoetingen in mijn aangename (bdsm-)ruimte te onderwerpen aan een bdsm die van jou verlangt dat doorheen jouw overgave aan de vele bdsm-aspecten je aanwezigheid en aanblik steeds een streling zijn voor oog en zinnen. Daaruit vloeit ook wel voort dat het visueel-lichamelijke naast het menselijk-innerlijke een toch wel zekere rol speelt; ik heb het voor jong-vrouwelijk, goed-ogend, en eerder slank.

Hoofdbetrachting van deze bdsm-beleving is samen te genieten van mekaar door de wederzijdse wil daartoe en door een dito respect, met een open geest voor de wensen en verlangens van de ander binnen de overeengekomen grenzen. Je wordt daarbij begeleid met (bdsm-)ervaring en respect voor zowel het innerlijke als het uiterlijke, en nodige nazorg wordt verzekerd wanneer nodig. Wederzijdse discretie is een vereiste.

Spreekt dit jou aan, reageer dan graag zodat we verder kennis kunnen maken en zien of we voor mekaar wat kunnen betekenen ...

speelse dame (of koppel) gezocht

59j nudist met niveau, 168, 67, kale kop en intiem kaal, zkt speelse dame (of koppel) voor vriendschap en meer. Erotische massages, kinky mindplay/dirty talk/spel en/of safe seks.
Alle leeftijden (18+). Intiem kaal (of zeer verzorgd) en zonder overgewicht zijn musts. Reageer met stats en recente (naakt)foto, zodat ook ik al een beeld van u kan vormen aub. Eerste kennismaking kan in openbare sauna. Regio Antwerpen-Mechelen-Lier.

Gezocht: jonge sub(v)

Ervaren Meester zoekt jonge sub/onderdanige meid(18-38) voor keuring en opleiding als lustslet.
Na grondige training dienen van andere heren en fungeren als lustslet/gebruikshoer.
Ik zal fungeren als je Meester, eigenaar en beschermer.
Je fantasie kan tot leven komen bij mij.
Mail mij met je persoonlijke info.

man zkt

Dominante man zoekt onderdanige vrouw of koppel leeftijd en uiterlijk weinig belang Ervaring niet vereist, open minded noodzakelijk. intiem geschoren, ...je hebt graag eens een klets op je billen, Je droomt ervan de controle eens volledig over te laten en te ondergaan je gevoelens en fantasie in de praktijk uit te proberen safe en zonder verplichtingen! dominantie met de nodige grenzen en vertrouwen, mogelijkheid te ontdekken op jouw tempo, vragen stel ze gerust via mail

Vrouw voor bondage sessie, regio Kust - Oostende.

Zoek liefhebster van bondage uit de streek !
Kan ontvangen in aangename ruimte.
Trefwoorden: vastbinden, blinddoek, zweepje, dildoplay, gedwongen, etc
Orale en vaginale sex zijn veel minder belangrijk, gaat vooral om het vastbinden en gedwongen worden.
Wie komt af ?

cum dump

Je bent onervaren en eerder een verlegen vrouw. Toch vind je de weg naar deze site omdat je op zoek bent naar meer spanning in je leven. Er spoken al enige tijd sterk onderdanige gevoelens rond in je hoofd. Je geeft hiervoor je lichaam en vrijheid af aan mij en krijgt hiervoor dominantie in de plaats. Je gehoorzaamt on herroepelijk, maar bent nieuwsgierig naar wat wanneer je buiten de lijntjes kleurt.

spanker op zoek naar spankee

Hallo, ik ben hier op zoek naar een leuke meid die het warm krijgt van spanking, in het gezicht, op de borsten, op de billen...ben jij een echte spankee ? Laat het me snel weten. Grtz.

Gezocht extra lust slet of koppel

Met medeweten van mijn man mag ik een lekkere lust slet vrouw of koppel zoeken.

Intiem geschoren is een must!

Enkel reacties met foto's

Zoek Meesteres

onderdanige man zoekt Meesteres om zich totaal aan over te geven als (lust)slaaf. Ervaring niet vereist, ook beginnende Meesteres die haar dominante kant volledig wilt ontwikkelen kan deze slaaf als oefenobject gebruiken.
Ben slank, verzorgd, m70, 63kg, bruin haar en ogen, gbbs.
Sta voor veel open : bondage, vernedering, volledige gehoorzaamheid, opdrachten, lichtere pijntoestanden, fysieke en mentale onderwerping.
Heb al beetje ervaring opgebouwd.
Heb je zin om volledig baas te zijn over een onderdanige man die je op al je dominante wensen bedient, laat dan gerust iets weten.
Ik ben singel en kan me gemakkelijk vrijmaken en verplaatsen. Ben eerlijk en oprechte onderdanige man die zijn lot als slaaf van dominante Meesteres waardig zal dragen.

Welke onderdanige vrouw wil er nu en rgelmatig afspreken ?

Hey hallo ben Christophe 52 j , 1m73 , 80 kg en ben singel . Lijkt het jou wel wat ? Bent u een onderdanige vrouw en zoekt u een vast contact . Dan hoor ik heel graag wat van u . Mail of sms of WhatsApp of face time of bel gerust . 0470681545 . AUB geen fakers en geen financiële bedoelingen . Lieve schattige groetjes Christophe xxx . Misschien tot zo .

Pagina's