Lekker

Ik ben op zoek naar avontuur het moet leuk zijn en lekker heet ik ben geen oude man of onverzorgd man ik zot voor mijn eigen heel goed en ik ben wel sportief man ik hou van hygiënisch te zijn en ik. Ben hetero zeker geen bi wel voor trio of groep sex ik ben zelf vrijgezel man dus veder zal ik je laten zien ???

Koopel of dame alleen

Hallo dames, ik ben een spontane en goedlachse jonge vrouw, single, en op zoek naar leuk gezelschap. Welke meid of vrouw heeft zin om elkaar te leren kennen en te zien waar het ons brengt? Veel kan, niets moet. Voel je je geroepen? Laat dan snel iets van je horen en stel je even kort voor, liefst met foto, die krijg je dan uiteraard van mij ook. Ook koppels mogen reageren maar dan wel met de nadruk op een v-v gebeuren. Geen mannen alleen, ook niet diegene die zogezegd voor hun partner zoeken!!

Op zoek naar koppel

Hallo,
Ik ben een jonge vrouw uit de buurt van Gent. Ik ben op zoek naar een koppel (bij voorkeur van buitenlandse afkomst, Zuiders) voor trio date. Veel kan als het klikt, leeftijd is minder belangrijk. Ik ben blond, verzorgd, 1m76, c cup en intiem gewaxt. Graag foto bij jullie reactie.
x

Leuke meid zoekt

Hallo, nu ik sinds een tijdje weer single ben wil ik me graag weer wat meer gaan amuseren. Liefst van al met een leuke friend with benefits. Veel kan, niets moet. Dus voel je je geroepen, reageer dan met een woordje uitleg en een foto en dan krijg je zeker reactie van me, koppels met de nadruk op V-V hebben een streepje voor. Ook single meiden/vrouwen mogen reageren. Geen mannen alleen!

Soulmate

Vrouw van koppel 60+, in vaste relatie zoekt, met instemming van partner, vriend of vriendin als soulmate om samen leuke vriendschap uit te bouwen. Ik heb brede interesses, sta positief ingesteld, kan vlot schrijven en praten, ik hou van gezellige uitstapjes en citytrips. Ik zoek GEEN relatie of SEKS-avontuur, wél een stapsgewijze uitbouw van een intense en duurzame vriendschap. Herken je je hierin, mail me dan een boeiende beschrijving van hoe jij dit ziet. Ernstige reacties worden beantwoord.

wie zoekt die ...

Hallo allemaal . Ik kom hier eens een kijkje nemen en wie weet . Zelf ben ik opzoek naar een koppel waarvan de vrouw bi is om samen met 3 plezier te hebben . Bij deze maak ik hier een advertentie om dit te ontdekken wegens ik Dit plezier graag wil ontdekken met een vast koppel . Daarom zoek ik ook een koppel die dit ziet zitten op lange termijn . Zelf ben ik 25jaar en kan ik nog niet ontvangen maar wel vlot verplaatsen dit wel niet tot aan de kust dat is een beetje te lange afstand . Ben goodlooking denk ik en heb klasse . bij intresse liefst meer dan 1 zinnetje . grt