Eerste keer

Hallo iedereen, wij zijn verzorgd koppeltje v22 en m32, normaal gebouwd. Wij zijn op zoek naar een vrouw om vrouwke hier haar bikant te ontdekken. Trio is mogelijk maar V-V primeert. Dit is nieuw voor ons. Wij staan voor veel open. Gelieve te reageren met foto en beetje uitleg. Vriendschap opbouwen is zeker mogelijk. Veel liefs xx

Aangenaam koppel zoekt dame

We zijn een koppel, Sophie is 46, slank met een mooie boezem. John is 60 en is 186 groot voor 92 kg. Om ons leven wat extra te kruiden zoeken we een dame tot 50 jaar liefst uit de streek. Dit is nieuw voor ons maar reeds lang een fantasie van ons. We kunnen ontvangen en dit kan feitelijk op alle tijdstippen van de dag. Wil jij de dame zijn die ons komt vergezellen voor een leuke tijd met 3. Dan lezen we het graag.

Koppel zoekt vrouw

Wij zijn koppel en zoeken een leuke vrouw om met ons mee te spelen .
Onze leeftijd is man 46 vrouw 50 j vrouw is bi hebt u een leuk voorstel mag u altijd reageren graag met foto dan krijgt u van ons ook een terug .
Tot snel gr

Lief ruimdenkend koppel zoekt nieuwsgierige vrouw

Aangenaam koppel, heel vriendelijke mensen, mooie ervaren gelegenheidsminnaars, zoeken extra spanning door bij het vrijen bekeken te worden door nieuwsgierige ruimdenkende vrouw of meisje dat graag van dichtbij verschillende vormen van passionele seks wil observeren. Ideaal om indien gewenst alles uit eerste hand en uit het leven gegrepen over seks te leren zonder zelf benaderd te worden. Of om eigen kennis en ervaring te toetsen aan anderen. Masturberen om erotische spanning te ontladen kan uiteraard altijd, maar deelnemen aan het liefdesspel is niet echt de bedoeling en zal ook niet voorgesteld worden.

Bijzonder koppel zoekt bi vrouw

Wij koppel m 54 v55 vrouw is transvrouw zoeken vrouw tussen 35-60 mag beetje onderdanig zijn reacties met foto altijd antwoord spreken verder af via tel of whatsap

Vrouwtje gezocht

Ik zou graag mijn weekend inzetten met stomende seks met een vrouw of twee vrouwen. Mijn partner houdt ervan om te kijken. Wil je meer, dan kan dit ook. Hij is zeker niet opdringerig en houdt zich afzijdig indien nodig. Dus ben je vrijdagavond vrij? Durf de uitdaging aan! Ik beloof je een avond om nooit meer te vergeten!

Funvriendin gezocht

Koppel van 27 en 24 zoekt toffe , spontane, chille, open dame op samen trio mvv te doen. Bi mag. Veel kan indien klik. We hebben veel te bieden. Gelieve dame van onze regio. Enkel reactie met foto. Daarna check up via cam.

Wij zoeken respectvolle ontspanning

Wij vr 23 en m 28 zoeken respectvolle ontspanning (Liefst trio met vrouw maar met 4 mag ook). Vrouw iets mollig (Zwanger) D/E cup , man redelijk slank. Wij ontvangen liefst maar verplaatsen willen we ook. Wij zijn van regio brugge west-Vlaanderen. Welke vrouw of koppel wil ons respectvol benaderen? Foto"s ruilen is mogelijk.

leuke meid

geil koppel zoekt leuke lekkere meid voor vriendschap met dat tikkelje meer

Jong koppel zoekt toffe vrouw voor FWB-relatie

Jong koppel van 29 jaar is op zoek naar een leuke vrouw voor een FWB-relatie. Niet enkel voor seks, maar ook de klik voor te kunnen lachen en zeveren vinden wij ook belangrijk. Leeftijd tussen 25-35. Graag reactie met foto. Ontvangen is geen probleem. Veel dingen zijn bespreekbaar, zowel VV, mv en trio dates. Man : donker haar, sportief gebouwd, 1.80m,.. Vrouw: donker haar, b cup, 1.58m,.. Liefst iemand single of in een open relatie. Interesse? Stuur een leuk bericht.

Pagina's