Bukkake sessie

Wij zijn een koppel waarvan de vrouw 47 jaar is, slank met prachtige D-cup heeft een zeer specifieke fantasie. Zij zou graag eens een striptease doen voor een 10-tal mannen en dan haar man verleiden om sex met haar te hebben terwijl jullie toekijken en haar uiteindelijk trakteren op een echte sperma-dump zodat ze volledig onder het zaad zit. Uiteraard zal ze een handje helpen indien gewenst. Dit mag een sportteam zijn of een vriendengroep, op een locatie door jullie te regelen met douche gelegenheid. Indien interesse, graag wat info over jullie.

Lekker getinte mannen

Wij koppel , zij 31 en hij 38 zoeken een aantal mannen voor een kleine gb morgen avond mannen met interesse reageren met gsm nummer en foto van volledige lichaam . De mannen die haar aanstaan zullen een sms krijgen .

bikoppel zoekt biman voor erotische sauna

welke biman heeft zin om deze vrijdagavond naar de erotische sauna te gaan?
Reageer pas als jij voldoet aan: 100% bi zijn, tussen 48j en 58j, geen baard geen snor, niet behaard lichaam, intiem glad, niet roker en vanaf 19.00u beschikbaar bent.
Stel je uitvoerig voor aub.

Koppel zoekt potente man voor maandag om 23uur.

Ik v47 en m32 zoeken een man dewelke ons op maandag 12/08 om 23 uur kan vergezellen bij ons thuis in Maasmechelen. Ik ga de v eens goed onder handen nemen (sm). Jij kijkt in eerste instantie toe. Als zij geil genoeg is kom je haar neuken (met condoom). Enkel reageren indien je die dag op dat tijdstip kan. Je moet wel kunnen presteren en het liefst bi zijn. Geen fakers aub. Wij geven geen foto's. Een antwoord sturen is altijd 1 terug krijgen. Groetjes en tot dan !

Leuke date gezocht voor dit weekend....vrijdagavond of zaterdagavond

Wij zijn op zoek naar een spannende date. Zelf zijn we getrouwd, hij: 43j, 1m93, normaal gebouwd; Zij: 37j, 1m56, maatje 42; Beiden hetero, doch staan open voor nieuwe ervaringen ;-). We kunnen moeilijk ontvangen maar ons wel verplaatsen...(club, sauna, hotel, privé,...)We zoeken een ontspannen, verzorgde man die weet van aanpakken en respect heeft voor een beginnend swingers-vrouwtje, liefst niet-rokers. Discretie gevraagd en geboden. Bij interesse graag een mailtje met foto en hoe u een date zien verlopen. 

Op zoek naar een man

Heb je ooit gereageerd op de advertentie van Dave en Melissa laat dan aub iets weten want Melissa is op zoek naar de man die ons toen contacteerde....

senioren gezocht

zijn hier nog actieve senioren mannen aanwezig?Voor een expliciete fantasie van het vrouwtje zijn wij op zoek naar 3 à 4 senioren.Kan jij dit organiseren bij jouw thuis dan ben jij onze man.Laat dan snel iets horen en we spreken verder af.Pas op,onder senioren verstaan wij mannen vanaf 70 jaar!Indien jonger heeft het geen zin om te reageren.Wij doen reality check via camera!En natuurlijk vragen wij verzorgde heren.

Sexrelatie met getrouwde vrouw

Stijlvol koppel zou graag kennis maken met single (of de mogelijkheid hebben te kunnen ontvangen) hetero man van enig niveau die onze vaste huisvriend wil worden. Een vaste (sex)relatie van pure lust, zonder extremen zijn onze doelstelling. Sleutelwoorden: Vertrouwen en hygiene, Uit & thuis, Trio & duo, Experimenteren & grenzen verleggen, Sub & Dominant, No bra & no underwear, Dame & Heer, Stijlvol & charmant. Realiseer dat je een meerwaarde moet kunnen zijn in ons huwelijk. In realiteit ben je “maar” huisvriend, maar in haar sexuele wereld moet jij bovenaan de ladder komen en staat ze klaar om al jouw behoeften te vervullen. Uitgaan, weekendje weg, overnachten…
Het is wel de bedoeling dat haar (grote) sexuele honger verzadigd wordt, al dan niet met meerderen. Wij prefereren een geile, stevig geschapen, ruimdenkende, potente, initiatiefnemende hetero man, leeftijd ondergeschikt aan voorgenoemde, die weet hoe hij een nympho vrouw kan laten genieten. Kan je j

Trio

Slank Duo van 29 m en 24 v zijn op zoek naar 100% bi gast voor trio dit weekend. Ontvangen in hartje gent . Enkel jonger dan 27 slank en goed voorzien. Reageer met pic.

Extra man

Hey

Wij zijn een koppel v 39 (hij groot en slank, zij gemiddeld en zwaar) en we zijn op zoek nr een man die in eerste instantie toekijkt en zichzelf verwent. Naarmate we ons meer en meer op ons gemak voelen (geen garanties) zouden we je graag willen integreren in een bi-avontuur. Niemand is verplicht tot iets en iedereen mag stop zeggen wanneer hij/zij er zich niet goed bij voelt

Pagina's